Vrouwen die schrijven zijn gevaarlijk…

billiebrownWhat’s in a name? Laat u vooral niets anders wijsmaken dan het feit dat Billie Brown een rasechte blondine is. Niet van het soort dat wel eens tipp-ex op haar scherm smeert, eerder het type met ballen aan het lijf en humor in de genen. Met een passie voor muziek, theater en bovenal fictie in alle soorten en maten gunt ze u graag een kijk achter de schermen van haar wondere wereld.

louise_brooksVan het moment dat Velma Kelly rechtop kon blijven staan trok ze de kokette hakjes van moederlief aan onder haar roze tutu, zette ze haar keel open en zong mee met“Tien Om Te Zien”. X-aantal jaar later heeft haar muzieksmaak zich naar andere regionen verplaatst, zou ze opteren voor een rode tutu en draagt ze haar eigen hakjes. Ze houdt van feestjes, cinema, mode en vriendschap. Een passie voor passie en liefde voor het leven, als het leven haar goed behandelt.

2009_public_enemies_004Evelyn B. Frechette gaat door het leven als een vrijgevochten lady, hoofdzakelijk op sneakers. Deze romantische blackbird steekt niet onder stoelen of banken dat ze gelooft in de eeuwige liefde, maar laat gangsterliefje John Dillinger niet over haar heen lopen. Verwend, maar niet verwaand, dwaalt ze het liefst door de straten van Antwerpen op zoek naar het perfecte paar schoenen en een fabulous jeans. Haar emoties heeft ze doorgaans onder controle, tenzij het een spaghetti Boule of de slotcène van Public Enemies betreft. Vol optimisme zal ze jullie vertellen waar haar hart van vol is en haar mond van overloopt.

PBDJAWY-EC015Jane Jones is blond, ze is jong, ze is wild en ze wilt vooral heel wat. Ze bezit een mind zo gek dat ze er wel eens in durft te verdwalen en een mond die nooit stilstaat. Het fenomeen reizen is haar alles behalve onbekend en regelmatig trekt zij haar magic shoes aan, klikt 3x en weg is ze. Haar grootste vijand: het systeem en het leven prefereert ze dan ook met een deftige hoeveelheid aan passie en crazyness. Ze maakte carrière in het lekker niet binnen de lijntjes lopen, maar wel in stijl, alstublieft. U heeft het al door, Jane Jones wilt meer van het leven; dus be ready, want the sky is not the limit.

foxieAll that is gold does not glitter. Not all those that wander are lost. Foxie Gold gelooft in dromen. Nog meer in onbereikbare dromen. Vechtend tegen de ondraaglijke lichtheid van het bestaan gaat ze door het leven. Zo heeft ze geleerd dat discretie niet altijd in haar woordenboek staat en ze verder wordt getypeerd door de volgende kenmerken: rechtuit, kritisch, eigenzinnig, nieuwsgierig en zoekend naar de zin van het bestaan. Ze is soms een flapuit maar altijd oprecht en haar grote liefdes zijn boeken, politiek, muziek en dromen. Liefdes die zij graag met u deelt.

Jeanette A. MacDonald is – in tegenstelling tot wat haar alter ego in de film The Merry Widow doet vermoeden– geen vrolijke vrouwelijke eenzaat. Mannelijk gezelschap kan ze best pruimen, zeker als de gentlemen haar en haar ladies op een drankje trakteren. Wegdromen bij een jazzy sound of oude rock is voor haar dagelijkse kost en met haar romantische ziel verdwaalt ze dan meerdere malen in Romeo & Juliet-scènes. Jeanette heeft een exuberante hekel aan dt-fouten, koude voeten en oneerlijkheid. Maar met het hart op de tong – en de wijsheid soms nog in’t kopke – steelt ze ongemerkt je hart.

Deze ladies zijn te bereiken op info [at] ditgeheelterzijde.be .

Comments (1)