We Stay(ed) up all night!

Het was lang geleden dat ik nog zo gedanst had maar wat was Buraka Som Sistema een feestje afgelopen zaterdag in Le Botanique. Deze Portugese groep is zo gek als een achterdeur en really puts the crazy into crazy… maar van party hardy kennen ze alles! Hun teksten zijn niet zo verstaanbaar maar is dat wel nodig wanneer je automatisch wordt meegezogen in het refrein, de beats en het opzwepend dansen van het publiek. Samen gepropt in het kleine zaaltje van de botanique ging zo’n 700 man uit hun dak. En terecht. Dit was nog eens een optreden waar écht vollenbak gedanst werd, door iedereen en het liefst plakkerig tegen elkaar, en waar de live versie van muziek beter is dan de cd-versie. Ik waande mij even in de tropen. We Stay(ed) Up All Night. Did you?


TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2012/03/we-stayed-up-all-night/trackback/

Post a comment