Never Liked It Anyway!

Doet die ketting die je van je ex-vriend gekregen hebt pijn aan je ogen als je er naar kijkt? Gaat je hart elke keer opnieuw sneller kloppen als je je bruidsjurk in je kast ziet hangen? De bruidsjurk die je uiteindelijk nooit hebt aangetrokken omdat je ex een scheve schaats reed de nacht voor jullie huwelijk? Surf dan naar de site Never Liked It Anyway! Daar vind je de perfecte oplossing!

Je kan al die pijnlijke cadeautjes verkopen aan een ‘Break-Up Price’. Weg met die spullen! Perfect dus om een gebroken hart te lijmen én er nog wat aan te verdienen. Als je daarnaast even je persoonlijke klootzakverhalen kwijt wil kan dat onder de rubriek Tell it – The Juice. “I wasn’t good enough”, “He left me for a skanky girl”, “A healthy way to express anger”, geen onderwerp wordt uit de weg gegaan! Of wil je na alle miserie verder met je leven kan je ‘The Moving On Manual’ even raadplegen. Honderden tips om die asshole te vergeten. “Get a BB gun. Hang their picture on a tree and fire away”, “Get an extreme haircut when going through this life changing experience”, “The best revenge is living well. It will drive him/her crazy that you are not miserable without them.” Tips te over! En laat die nieuwe en betere Mister Right maar komen!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2012/02/weg-ermee/trackback/

Post a comment