Vandaag werk je… gratis

Dat we dit jaar een schrikkeljaar meemaken weet iedereen intussen al. Maar wat velen onder ons niet weten is dat we vandaag gratis gaan werken… Een jaarsalaris is gebaseerd op 365 dagen, we werken dus een dag meer dan waarvoor we betaald worden. Een schrikkeldag bespaart de bedrijven zo’n 100 miljoen euro, omdat wij – onwetende brave burgers – een dag gratis gaan werken.  Een dag uitsloven voor niks of voor een maaltijdcheque, want die krijg je wél.

Zij die via interimcontracten werken en per dag betaald krijgen hebben geluk. Bij hen zal het geld wel op de rekening verschijnen.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2012/02/vandaag-werk-je-gratis/trackback/

Comments

grappig, wist ik echt niet! en chance dat ik dan via een interim contract werk :)

Post a comment