Sugar Sunday – The Holiday Edition

Wie deze zondag nog niks te doen heeft, nog kerstcadeautjes nodig heeft, van mode houdt en/of zich in de buurt van Gent bevindt (of zich daar naar toe wil begeven), casa Sugar For Your Closet is waar je moet zijn. Speciaal voor de Holiday Edition krijgt u zelfs twee voor de prijs van één, namelijk de (Leuvense) webshop Lily & The Lady van Velma Kelly en haar mama verhuist hiervoor – exclusief deze zondag – ook naar Gent! De perfecte combo van mooie juwelen en mooie kleren, perfect holiday stuff dus! Wie, wat, waar?

Who, what, where?

Sunday 18/12/2011
14:00-18:00
Prinses Clementinalaan 147
9000 Gent
All further info on Facebook

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/12/sugar-sunsay-the-holiday-edition/trackback/

Post a comment