the bucket list

Iedereen doet het weleens: wegdromen over de plaatsen waar we nog naar toe willen in ons leven. We lezen verhalen, laten ons inspireren, bekijken foto’s en hebben uiteindelijk hopelijk ooit de nodige cashflow om er te geraken. Aangezien ik zelf hopelijk in de niet zo verre toekomst graag op wereldreis wil laat ik mij continue inspireren door lieve mensen die geweldige lijstjes – of bucket lists – maken met wondermooie plaatsen die je gezien moet hebben in je leven. Dromen kan geen kwaad, toch? De bucket list van nsmbl zie ik alvast zitten!

Het Paterswoldse meer, Groningen Nederland


Jihuzaigou National Park, China


Suspension bridge, Vancouver, Britisch Colombia, Canada


Four seasons hotel – Bora Bora


Ice canyon – Groenland

En dan nog enkele van mijn persoonlijke bucket list:

Table mountain, Cape Town, South Africa

Geisers, Nieuw-Zeeland


Fiji

Patagonia, Argentinië/Chili

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/11/the-bucket-list/trackback/

Comments

Prachtig! Ik hoop de Tafelberg snel te kunnen schrappen!

ik wil het liefst NU vertrekken!! Bij deze is mijn Belgiëbeuheid nog een beetje verergerd :D

bora bora! hmmm dat is echt de definitie van vakantie volgens mij!

Post a comment