daar waar de magie leeft…

“Ooit, heel lang geleden hier heel ver vandaan was er eens… en ze leefde nog lang en gelukkig.” Dit was de wereld waar we ooit in geloofde, tot we volwassen werden. Zijn we niet allemaal vaak een beetje te cynisch geworden? Wij, volwassenen. Soms zou ik zo graag terug een kindje zijn. Niet hoeven nadenken, geen verantwoordelijkheid, en gewoon geloven in Sinterklaas en de kerstman, in sprookjes en magie. Gelukkig bestaat er nog zo’n plaats waar deze magie nog bestaat, sterker zelfs, hij leeft er op alle mogelijke manieren. Dus stap ik vanaf morgen in mijn eigen koets – aka de tgv- en laat ik de muisjes mij voeren naar magisch Disneyland Parijs. Joepei!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/11/daar-waar-de-magie-leeft/trackback/

Comments

Superb website…

[...]always a big fan of linking to bloggers that I love but don’t get a lot of link love from[...]……

Post a comment