Herfstmaandag

Ik kan mij geen enkele herfst herinneren die zo’n zachte temperaturen met zich meebracht. (Of mijn geheugen is zo slecht. Dat is ook een optie. Hoewel ik meestal de herfst associeer met de eerste winterdip, koude en veel te donkere dagen)  Het is zo goed als 1 november, de temperaturen doen mij nog niet (altijd) vloeken, en ik trek occasioneel – zeer optimistisch – mijn korte zomerjasjes nog eens aan over een dikke trui. En voor de een of andere reden word ik nu zelfs lyrisch over een maandag. De lucht is babyblauw, de zon schijnt, de bomen hebben allemaal prachtige bladeren en kleuren en iedereen lijkt nog steeds in goede stemming te zijn (of is dat wegens een – voor sommigen – verlengd weekend?). Hoe dan ook: het lijkt een prachtige maandag. En daar hoort een lied bij. Geniet!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/10/herfstmaandag/trackback/

Comments

ik wou iets geheel gelijkaardig schrijven :)

Post a comment