Bye Bye..

Op een grote reis of op een groots avontuur, in een speciaal hoofdstuk in je in leven of op een speciale plaats met speciale mensen, komt er altijd een moment dat het ten einde loopt. De dag dat je weer moet vertrekken. Het moment dat je de trein of het vliegtuig neemt naar andere oorden. De dag dat je nog even een muffin gaat halen in je favoriete bakkerij in NYC, nog een keer op het strand zit in Barcelona, nog een laatste keer in de zon loopt op de Sunset Avenue. Het moment dat je de bus neemt naar de luchthaven of gevoerd wordt op de quat en je de stad of het eiland in de zon nog een laatste keer ziet voorbij glijden. Het moment dat je beseft dat het eigenlijk wel ge-wel-dig was, ook al realiseer je je dat je dat niet altijd 100% beseft hebt. Dat moment van stilte wanneer er een glimlach op je gezicht verschijnt en in je ooghoek misschien een traan omdat je weet dat het voorbij is maar dat het godverdomme goed was. Dat zijn de momenten waarvop ik denk: awel, een schoon muziekske op den achtergrond zou niet misstaan. Zoals in de films. Volgend nummer zou daar ideaal voor zijn.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/08/bye-bye/trackback/

Comments

Joske, wanneer ga ik u dan eindelijk terugzien?

Post a comment