back off irene

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik sinds ik er een tijdje gewoond heb, een voorliefde heb voor The United States of America. Het land bestaat uit veel oppervlakkigheid, veel bullshit en verschrikkelijke presidentskeuzes maar het is ook een machtig en prachtig land met ongeziene en wondermooie natuur. Bovendien zijn de mensen er super vriendelijk en is het dé plaats om dromen waar te maken. Ik heb er in ieder geval mijn hart een beetje verloren en wil super graag terug. Wanneer ik dan hoor dat mijn geliefde America en bovendien mijn favoriete stad op aarde, New York,  -weeral- geteisterd wordt door noodweer een en stomme orkaan Irene genaamd hoe ik toch weer even mijn hart vast en bid ik tot de weergoden hierboven: mean Irene, leave my country alone!


TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/08/back-off-irene/trackback/

Post a comment