vintage fever

Ik heb online shoppen altijd al een fijne bezigheid gevonden. Als kind al bladerde ik elke 2 seizoenen door de immense boek van Laredoute om mijn favoriete kledingstukken uit te kiezen. Het afgelopen jaar ben ik eveneens enorme fan geworden van Lily and the Lady en heb ik ondertussen al enkele mooie stukken in mijn kast hangen. En ook nu, tijdens drukke momenten van examens, vind ik mezelf regelmatig al surfend op het internet op zoek naar mijn favoriete kledingstuks om de dag toch wat leuker te maken. Zo kwam ik onder andere volgende vintage shop-sites tegen: Sugar Sugar en Me and Maria. Mijn portemonnee is weer wat lichter, maar mijn kast weer wat voller.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/06/vintage-fever/trackback/

Comments

Balen dat mijn portemonnee leeg is…

Ai ai ai, ik probeer hier echt heel hard niet op te klikken :) Mislukt!

Post a comment