Een straffe madam…

Triest nieuws uit Hollywood, waar producente Laura Ziskin op 61-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van borstkanker. Geen bekende naam, maar zonder enige twijfel wel een zeer straffe madam. Zo mag ze als producer namen als ‘Pretty Woman‘, ‘As good as it gets‘, ‘Fight Club‘ en alle Spiderman-films op haar naam schrijven, was ze baas bij filmgigant Fox, de eerste vrouwelijke producente van de Academy Awards en ga zo maar door. Toen er in 2004  borstkanker vastgesteld werd bij Ziskin richtte ze het Stand Up 2 Cancer-fonds op, waarmee ze vele miljoenen ophaalde voor onderzoek in de strijd tegen kanker. Needless to say dat ze een inspirerende madam was, zowel voor vrouwen in de filmsector als voor mensen getroffen door kanker over de hele wereld. Daarom – omdat het niet altijd de klinkende namen hoeven te zijn – een ode aan deze grote madam. Hear hear!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/06/een-straffe-madam/trackback/

Comments

zo triest. maar wel mooi! hear hear!

Post a comment