Assholeslapping enzo

Ik weet niet hoe ‘t komt. Is het de tijd van het jaar? Staat de maan in de juiste positie? Of is het gewoon toeval? Maar heel wat vriendinnen zijn ineens vrijgezel. Indien u een mannelijke lezer bent: ja, u leest het goed, het zijn er echt ineens veel! Requests mogen altijd gemaild worden. Gisteren waren we toevallig met vijf single ladies in Antwerpen. Vijf meiden, zelfgemaakte overheerlijke pizza’s, veel te veel pizzadeeg, een flesje wijn en enkele ‘sex on the beach’s. Dat leidt tot lekker tetteren. Al wat mannelijk (en lekker) is rolt over onze tongen. Figuurlijk dan. Na enkele glaasjes beginnen dan ook de boze, droevige en ‘wat-zijn-mannen-toch-klootzakken-verhalen’ naar boven te komen. Dan snap je ineens waarom we terug single zijn. Ik geloof best dat er goede mannen rondlopen op deze prachtige planeet, maar als je eens hoort welke verhalen er allemaal naar boven komen op zo’n avondje… Er lopen toch echte zwijnen rond! Mannen die met negen meisjes tegelijk bezig zijn, mannen die je ‘s nachts naar hun huis laten komen om dan een ander meisje te laten open doen en haar laat zeggen dat hij bij haar in bed ligt; mannen die een affaire met je hebben, uiteindelijk toch voor hun lief kiezen en minimaliseren wat jullie hadden; mannen die je bedriegen en blijven bedriegen; mannen die je naar de andere kant van de wereld laten komen om je dan twee weken lang te negeren; mannen die liegen over hun naam en leeftijd en blijken getrouwd te zijn;  mannen die blijven terug komen om daarna te blijven weggaan.

‘t Is erg! Dus werd gisteren opeens de geniale term “assholeslapping” op tafel gegooid. Mannen die de lul uithangen, die mogen eens goed in hun gezicht of op lagere en pijnlijkere plaatsen geslagen, geknepen en getwist worden. Iedereen aan tafel juichte de term toe! Onze fantasie ging de vrije loop en we beeldden ons meteen enkele mannen in die meteen ge-assholeslapped moesten worden.
“Ja dieje, dat was écht ne klootzak”
“Jaaa, ik herinner me dat, dat was echt een eikel!”
“Zou daar eigenlijk geen professionele toekomst in zitten?”
“Als je X tegen komt, die mag je bont en blauw slaan”
“Ok, maar je weet toch dat ik dat ook écht ga doen hé?”
Wij allemaal snel aan de stoerste dame aan tafel ons lijstje doorgegeven. Of er ooit iemand effectief ge-assholeslapped zal worden kan ik niet voorspellen, maar ik gun het ‘t vrouwelijke ras wel. Geen gesol, maar een goede djoef op u muil.

Noot: we haten het mannelijke ras niet. We zouden zelfs niet zonder kunnen. Maar dat betekent niet dat we hier en daar eens niet in een rotte appel bijten!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/06/assholeslapping-enzo/trackback/

Comments

Geweldig! Ik herleef de avond helemaal :).

Ze kunnen er soms toch wat van hé. Ik ben wel mega hard fan van de term!

Hear hear!

HAHA!

Post a comment