sucker for love

Liefde. Ik word er niet wijzer van, ook al lijkt iedereen er wel een mening over te hebben. Wat het is, waar het over gaat. Wat echt is en wat niet. Hoe het in elkaar zit. Gelukkig zijn er de typische hollywood movies die ons graag vertellen over hoe liefde nu echt in elkaar zit. En als wij even veel geluk hebben als in Hollywood, komt het op het einde allemaal wel goed.

Vroeger lazen we sprookjes die eindigden met de prins en de prinses samen “.. en ze leefden nog lang en gelukkig”. Vandaag volgen we urenlang het huwelijk van Kate & William live om opnieuw een glimps van dat sprookje op te vangen. We kijken naar romantische comedies, wenen eens goed op de juiste momenten en hopen ooit – of hebben ooit- zelf onze prince charming tegen te komen. De prins op het witte paard.. iets waar stiekem elk meisje volgens mij toch wel van droomt. Toegegeven, ook al doet het soms zo’n pijn en denk ik soms: “kut liefde, wat een flauwe zever, laat ook maar”, eigenlijk ben ik een dikke sucker for love.. dus in afwachting for the real deal…

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/05/sucker-for-love/trackback/

Comments

“als wij even veel geluk hebben als in Hollywood”. Succes daarmee! :)

Post a comment

« 63 | Le cafe »