ikea plus

Don’t we all just looooove IKEA? Het antwoord is waarschijnlijk ronduit JA. Of in mijn geval toch. En eerlijk waar kan ik een IKEA bezoekje best wel gebruiken momenteel. Niet alleen omdat het zo leuk is, maar ook omdat ik nog wel wat spulletjes kan gebruiken (lees: bed, bureau, kast, … euhm, wat niet precies..) wegens jawel, nog maar eens verhuizen binnenkort. Maar voor alle IKEA-lovers wordt het nog beter dankzij deze website: IKEAhackers! Het beste van IKEA maar dan gemodelleerd, veranderd, aangepast, gehackt zoals u wilt. IKEA maar dan net een beetje anders gebruikt. Haal er uw inspiratie of laat uw creativiteit zelf eens de vrije loop, en deel het daarna zeker met ons en de rest van de hackers.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/05/ikea-plus/trackback/

Comments

Die stoelen in de muur! FAN!!!

[...] op de manier waarop ze het in de winkel bedoeld hebben. Een supermooi idee vond ik bijvoorbeeld bij haar: check die stoelen in de muur! Naast het pimpen en opfrissen van items, is er op IKEA [...]

Post a comment