Een tuinkabouter verveelt nooit

Mijn liefde voor de betere tuinkabouter steek ik al lang niet meer onder stoelen of banken. Zo’n guitig ornament, het heeft wel wat. Als ik ooit een tuin bezit – en zowaar, die dag zal ooit komen! – dan schaf ik er mij eentje aan. Eéntje! Bij wijze van statement. En ééntje, da’s ruim voldoende als ik de stelling van Amerikaans auteur Chuck Sambuchino moet geloven. Wat tuinkabouters blijken ook een boosaardig kantje te bezitten. Zoals hij het zelf in zijn boek “How to survive a garden gnome attack” omschrijft:

“How to Survive a Garden Gnome Attack” is the only comprehensive survival guide that will help you 1) prevent, 2) prepare for, and 3) ward off an imminent home invasion by the common garden gnome. Once thought of as harmless yard decorations, evidence is mounting that these smiling lawn statues are poised and ready to wreck havoc. The danger is real. And it’s here.

As a certified Garden Gnome Defense Expert (GGDE accreditation, University of Phoenix), I have developed a proven system—Assess, Protect, Defend, Apply—for safeguarding property, possessions, and loved ones. Strategies include step-by-step instructions for gnome-proofing the average dwelling, recognizing and interpreting the signs of a gathering hoard, and—in the event that a secured perimeter is breached—confronting and combating the attackers at close range.”

Zoveel fraais kwam ook onze vrienden in Hollywood ter ore, en Robert Zemeckis (bekend van de Back To The Future-films) zou dan ook een verfilming van het boek plannen. Wij zijn benieuwd!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/05/een-tuinkabouter-verveelt-nooit/trackback/

Post a comment