A ‘Mobile Phoney Royal Wedding’

Twee miljard mensen die op 29 april 2011 als echte royal watchers voor hun televisiescherm zaten gekluisterd, is een kijkcijfer om U tegen te zeggen. Veelal was men curieus naar het gamma van outfits dat Westminster Abbey in zich verzamelde, met als hoogtepunt de Sarah Burton droomjurk van de inmiddels Duchess of Cambridge, Catherine Elizabeth Middleton – al mocht Pippa’s dress er ook wel wezen! Wie geen interesse kon opbrengen voor het vestimentaire van heel het gebeuren, keek wellicht omwille van het happily ever after-aspect, of – in het geval van o.a. onze regisseur des huizes – om de slechte captaties de becommentariëren.

Hoe dan ook, op de styling, het iets te droge, maar rebelse ja-woord en de sprookjesachtige balkonscène na, was het allemaal maar een saaie bedoening. Ook T-mobile had het zich allemaal lichtjes anders voorgesteld. Met perfect getypecaste look-a-likes en een hip deuntje bezette T-mobile de St. Bartholomew’s Church in Londen voor hun laatste reclamecampagne. Imagine…

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/05/a-mobile-phoney-royal-wedding/trackback/

Comments

Swingend wel :) Harry deed ongetwijfeld echt zo op het feest achteraf!

Post a comment