I love it but I hate that taste

Het lijkt wel zomer in België. Zomerkleedjes, sandalen en zonnebrillen worden bovengehaald, ijsjes worden à volonté gegeten en iedereen probeert zoveel mogelijk zonne-uurtjes in zijn druk schema te proppen; in België weet je immers  nooit wanneer deze pre-zomer vlaag weer opeens voorbij kan zijn. Eén van de dingen die ik het heerlijkst vind aan dit weer is in de tuin zitten bij mijn oma en opa, koffie drinken en taart eten op pasen, in de schaduw van een beukenboon terwijl mijn nichtjes en neefjes naar paaseieren zoeken. Een andere heerlijkheid is in je auto zitten, de ramen helemaal open en samen met je nonkel naar de Foo Fighters luisteren terwijl jullie door de velden cruisen. Good day, zeg ik u, good day!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/04/i-love-it-but-i-hate-that-taste/trackback/

Post a comment