Eén dag op aarde

24 juli 2010. Yet another day on mother earth. Maar wat er allemaal gebeurt op één simpele dag kan soms overweldigend mooi zijn. Youtube-gebruikers van over de hele wereld werden een jaar geleden opgeroepen om hun dag vast te leggen op camera. De duizenden filmpjes werden door regisseur Kevin McDonald en producer Ridley Scott (u bekend van o.a. Gladiator of Hannibal) samengegoten tot een groot geheel. Het resultaat is geen verhaal, geen specifieke boodschap, maar vooral een overweldigende tranche de vie

De film ging in première op het Sundance Festival, en komt binnenkort hopelijk ook onze richting uit.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/04/een-dag-op-aarde/trackback/

Comments

Ik kan niet wachten die te zien! Zo mooi.

Post a comment