another day

Omdat er ook van die dagen zijn dat alles als een zijden handschoen past. Dagen waarop je belachelijk vroeg moet opstaan omdat je geen uren in de file wil staan, maar een zonnestraal je zachtjes wekt één minuut voor je wekker dat zou doen. Massa’s aangenamer. Dagen waarop iedereen besloten heeft de snelweg even vrij te laten voor jou. Dagen waarop die ellenlange file in één richting niet jouw richting is. Veel lolliger. Wanneer blijkt dat een betoging onder je bureauraam gepaard gaat met zuiderse tonen in plaats van gortig gescandeer. Mucho más divertido. En de uren voorbijvliegen, maar alles op de checklist zijn vinkje krijgt. Waarop ‘verantwoordelijkheid’ geen vieze bijklank meer heeft. Gewoon omdat de puzzel past. Dagen waarop nog net op tijd de lift voor jou wordt tegengehouden, en de inhoud zeer appetijtelijk blijkt. Vijftien seconden big smile. Zo’n dagen waarop je ‘s avonds nog eens thuis komt terwijl er een smalle zonnestraal je living binnenschijnt. Veel te lang geleden, lieve lente.

Ze zijn er dus wel degelijk, van die dagen. Maar doe toch maar niet té vaak. Maakt het des te leuker eens het weer zover is. Yet another day.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/03/another-day/trackback/

Comments

Schoon!

Van dat liedje word ik instant blij!

Ooh :)

Post a comment