oops, I did it again²

Billie antwoorde op mijn ‘zwart-gat-post’ : things have a way of sorting themselves out. Nu, dit is wel iets waar ik graag in wil geloven, het idee dat het uiteindelijk wel allemaal in orde zal komen. En ik geloof hier ook effectief in, alleen ben je daar op sommige momenten als je het even allemaal niet meer weet niks mee. Maar dingen kunnen inderdaad wel snel veranderen. God never slams a door in your face without opening a window.. en op een week kan je lege zomer opeens helemaal gevuld zijn. En opeens heb je weer iets om naar uit te kijken. Ik heb zeker nog niet alle antwoorden op mijn vragen, maar misschien zal dit wel nooit zo zijn. Want met elk antwoord komen er weer andere vragen. Maar ik heb wel gemerkt dat er op een week veel kan veranderen en gebeuren eens je alles loslaat en de wereld gewoon op je laat afkomen. En grote plannen en een resem vliegtuigtickets heb ik ondertussen wel. Hello travel shoes, how I’ve missed you.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/02/oops-i-did-it-again%c2%b2/trackback/

Comments

Hurray! Als je tips wil voor Vietnam en omstreken, ge weet mij wonen :)

Goh ja, ik meen mij te herinneren dat ik daar deze week nog passeer :)

Post a comment