rolling in the deep

Een paar jaar geleden blies ze me al omver met haar debuut-album, 19, en dat doet ze momenteel opnieuw met de release van haar nieuw album, 21. In tegenstelling tot wat haar nieuwste hit doet vermoeden is Adele not rolling in the deep, but rising high to the sky.

De 22-jarige Engelse soul- en jazz-zangeres scoorde met haar nieuwste nummer al hoge plaatsen in de internationale hitlijsten, waaronder nr 1 in Nederland. Ze begint binnenkort (in maart) aan een grote Europese tour en is 5 april te bewonderen in Brussel. Got your ticket yet?


TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/01/rolling-in-the-deep/trackback/

Comments

Heerlijk. Geweldige nummering van haar albums ook, ik neem aan volgens leeftijd? Soms mag alles ook gewoon simpel zijn.

Niet mis. Absoluut niet mis.

Post a comment