Kobi Levi: the extravagance

In de modewereld heb je grofweg twee categorieën: zij die willen opvallen en zij die erover gaan. Tot die eerste categorie behoren mensen met zilveren Zanotti-boots, camelkleurige Burburry mantels en ondergoed van La fille d’O. Tot de tweede categorie behoren mensen die het onderscheid niet kunnen maken tussen high fashion en gewoonweg belachelijke creaties, die hun drager niet katapulteren tot een fashion queen of king, maar een kitchy paspop dat – als we eerlijk zijn – zelfs te lelijk is om de vitrine van de Pimkie te versieren.

De vraag is: tot welke categorie behoren zij die de creaties van Israëliër Kobi Levi dragen? I provide the pictures, you decide…En wat ik zelf denk, dat blijft geheel terzijde.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/01/kobi-levi-the-extravagance/trackback/

Comments

Deze exemplaren zou ik niet dragen, deze (http://3.bp.blogspot.com/_OvO57s_Slhs/TSM2AukztcI/AAAAAAAAAKw/dUjnFnprEv8/s1600/Olive%2BOyl%2B1.jpg) dan weer volledig wel! It’s a thin line…

Post a comment