Ik wens alle Belgen…

een nieuwe regering… We zitten nu al 209 dagen zonder regering. 209 dagen! 6,9 maanden! 30 weken! 5016 uren! Dat is absurd. Ons land breekt hier niet alleen het Belgisch record mee (van in 2007 met Verhofstadt ІІІ ), maar zelfs het West-Europees record! Dat stond tot gisteren op naam van onze noorderburen. Ik denk dat ik uit ieders naam spreek als ik zeg dat ik het beu ben. Zo’n klein landje en zo’n grote onenigheid.

Daarom: allerliefste Belgen, ik wens jullie in 2011 van harte een schitterende, geweldige én functionerende regering!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/01/ik-wens-alle-belgen/trackback/

Comments

Ben ik te pessimistisch als ik zeg, I wish the same but keep on dreaming? Misschien eens denken nog wat langer down south the blijven.. dat nationalisme van hier is ook niet alles maar er gebeurt ten minste iets.

Nog eventjes en we steken het wereldrecord van Irak voorbij. :)

Misschien is het beter om te zeggen: ik hoop dat de Vlamingen in de toekomst twee maal zullen nadenken alvorens nog eens op N-VA te stemmen. Voor mij is dit het ultieme voorbeeld dat Bartje niet echt zin heeft om te regeren (want geef toe, het is altijd makkelijker om kritiek te uiten. Van zodra hij in de onderhandelingen stapte, besefte hij ook zeer goed dat meedingen in verkiezingen en ze effectief winnen en je verantwoordelijkheid opnemen, iets totaal anders is dan aan de zijlijn staan. Voorbeelden te over in de internationale politiek. Het meest prangende is misschien wel Hamas.) Dus.. Ik wens alle Belgen een portie gezond verstand in 2011!

Post a comment