Fashion with Google

Spotted: dé oplossing voor online shops! Afgezien van het materiaal dat de particulieren hiervoor nodig hebben, biedt Google een omslachtige doch zeer inventieve oplossing voor het ‘hoe weet ik of het mij staat?’-probleem.

Het enige dat je nodig hebt is een internetconnectie, een computer, een witte muur, een projector en passen die handel! Ladies nights kunnen weer een leuke en absoluut vernieuwende invulling krijgen… I’m just thinking.

Het idee is afkomstig van enkele Japanse stagiaires van reclamebureau Wieden+Kennedy Tokyo die een campagne lanceerden ten voordele van Google. Het project draagt de naam ‘Google and more’, waarmee Google de multifunctionaliteit van haar zoekfunctie wil promoten. Well done Japanese people… Always a little bit ahead.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/01/fashion-with-google/trackback/

Comments

geniaal! al kan ik bij mij nieuwste favoriete online shop altijd persoonlijk langs gaan in case of doubt. maar ja, niet iedereen heeft die luxe natuurlijk.

Haha, ideaal. Hoewel Jane daarvoor wel moet afzakken naar plain old Belgium, in plaats van Barcelona :)

iedereen hier heeft wel die luxe natuurlijk hihi :) Maar bij asos en dergelijke pakt dat wat minder

Post a comment