ééntje om door te bladeren…

Ik heb een zwak voor het betere salontafelboek. U kent ze wel, grote en uitvoerig geïllustreerde boeken die thuishoren op de salontafel, zodat er af en toe eens wat in gebladerd kan worden. Mijn collectie gaat momenteel van boeken over Expo ’58, James Bond en de Vlaamse filmgeschiedenis tot de Amerikaanse comic book posters. Een boek dat ik ook graag op mijn tafelke zou zien blinken is ‘Lifestyle Illustration of the 60s‘ van Rian Hughes. Een schone verzameling illustraties van mode, design en lifestyle in de jaren ’60. Hebben hebben hebben!

Uitgeverij Fiell heeft trouwens wel meer boeken die gerust in mijn bus gedropt mogen worden!

(via)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2011/01/eentje-om-door-te-bladeren/trackback/

Post a comment