cadeautijd

December betekent uiteraard shoptijd (en stiekem ook een beetje frustratietijd, bij het niet vinden van de juiste cadeaus). Maar dit jaar heb ik goede voornemens! Het is nog maar 7 december en ik ben al bezig aan een shopjacht op het internet, het plannen van shopuitjes, en een échte zoektocht naar de perfecte cadeaus voor onder de kerstboom. Uiteraard (maar dat verkondig ik liever niet te luid) moet je het gamma checken, en stuit je wel eens op dingen die je zelf wel zou willen! Zo durf ik toegeven dat ik niet aan mijn proefstuk bezig ben wanneer ik cadeaus (die ik eigenlijk voor anderen koop) toch wel voor mezelf durf  te houden.

Maar goed! Het is kersttijd. Dus neen, ook op dat vlak probeer ik mijn leven te beteren! Ik wou het vandaag eigenlijk vooral hebben over een vreemd (of leuk!) cadeau waarop ik stuitte (van het genre: “Wat gaan ze nu nog allemaal uitvinden?” en van het genre: “Waarom hebben ze daar niet eerder aan gedacht?”). Het poppetje op de foto is een voorbeeld van de eerste categorie. Ik dacht eerst: “Cool! Een perfecte boyfriend!”. Ok, ik begrijp het concept, maar ik moet toegeven dat de beschrijving van de pop veel leuker klinkt dan het idee. “If yours complains about shopping or spends far too much time playing computer games, then why not get creative and knit your own perfect model boyfriend. He’s soft, cuddly, a great listener, not to mention totally loyal. It’s a match made in heaven!” Toch heb ik liever het origineel dan een popje. Want het popje mag dan wel zacht zijn en een goede luisteraar, vlees en bloed is veel warmer (en zoveel leuker om mee te bikkelen, want geef nu eerlijk toe, waar is anders de uitdaging?!).

Een tweede leuke cadeautip, vind ik zelf, voor alle ladies die hun stoute schoenen durven aantrekken en graag een kopietje in hun nachtkastje hebben liggen van de penis van hun vriendje. “WAT?” hoor ik jullie al denken. Ja hoor, seksualiteit (zoals onze Jeanette MacDonald gisteren ook al heeft aangehaald) kent geen (preutse) grenzen meer! Ook heel fijn als voorspel, dus zelfs een leuk cadeautje (niet enkel voor jou later maar ook) voor hem! De toolkits kun je op erg veel websites bestellen. Deze vind je bijvoorbeeld hier en hier.

Uiteraard zoeken we ook gewoon naar leuke, kleine snuisterijen. Een klein cadeautje voor de vriendinnen hoort natuurlijk ook onder de kerstboom thuis. Uiteraard NIET te categoriseren onder de noemer “nutteloos” en “heb je niet genoeg rommel“? Er mag dan al een kleine grond van waarheid in zitten, maar welke vrouw koopt nu niet graag dingen die haar (of haar vriendinnen!) gelukkig maken? Enkele favorieten:

Voor de koffieliefhebbers, de whiskeyliefhebbers en de liefdeliefhebbers. Alles hier te vinden.

Succes met de zoektocht!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/12/cadeautijd/trackback/

Comments

haha, die dildo.. de zus van een vriendin van mij kreeg dat van haar vriendje voor ze een jaar op uitwisseling vertrok..kwestie dat hij niet wou dat ze met een andere (echt of dildo) penis sliep..

Liefde is… :)

Post a comment