the finale of a worldwide phenomenon – deel 1

Toegegeven, ik ben een grote Harry Potter fan. Net oud genoeg te beginnen lezen bij de publicatie van het eerste boek, niet meer kunnen stoppen tot het laatste. Als trouwe fan zwoor ik dan ook alle andere fictie/bovennatuurlijk-boeken (lees: twilight ed (ondertussen ook al wel gezwicht, maar dit geheel ter zijde)) trouw af. Hoewel de films uiteraard niks zijn in vergelijking met de boeken, vind ik het stiekem toch leuk om ook op deze manier nog eens terug meegenomen te worden naar deze wereld vol magie en zat ik de dag na release in de filmzaal. Ik presenteer u dan ook graag ‘the motion picture event of a generation’ – en ik ben indeed Harry Potter generatie ten top – want ‘the world as we know it will end‘.

Deel 1 nu in de cinema, voor deel 2 wachten tot juli 2011!
Een review van film, vindt u hier.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/11/the-finale-of-a-worldwide-phenomenon-deel-1/trackback/

Comments

The motion picture event of our generation, echt helemaal correct! Ik heb er nogal van genoten :)

aaaaaaaaaaaaah!!!

Jaaaaa, ik vind hem ook goed, het moet gezegd!

Post a comment