Sneeuw? Oh nee juist, ik woon in BCN..

Met nog een half slaperig hoofd begon ik deze ochtend de standaard online te lezen en schrok me bij gevolg een ongeluk toen ik volgend artikel las:

Waarschuwing: tot 2.000 km file door eerste sneeuw morgen

Dit kan toch niet dacht ik. Hierbij een korte schets van mijn gedachtengang de volgende 40 seconden: sneeuw?? Nu al?? Neen, ik ben er nog niet klaar voor, ik heb nog maar pas aanvaard dat de zomer voorbij is.. Ik wil geen handschoenen en mutsen dragen! Nu toch nog niet! Zot! In wat voor een land leven wij nu?? Het is nog maar november!
Toen keek ik naar buiten en realiseerde ik me dat ik helemaal niet in België woonmaar in Barcelona! En hier is geen vlokje sneeuw te bespeuren. Gelukkig. Opgelucht keek ik naar buiten en zag de zon stralend schijnen.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/11/sneeuw-oh-nee-juist-ik-woon-in-bcn/trackback/

Comments

Moesten wij hier nu verdorie nog sneeuw gehad hebben! Maar nee! Regen!

Jaa jaa heel fijn dat het daar zo’n lekker weer is in Barça ;). In Leuven voorlopig enkel iets dat tussen regen en natte sneeuw in zat.
Voldoende excuus om een warme koffie te halen bij Montcafé, hebben ze dat daar ook ;)?
Nee hoor, geniet er nog heel hard van daar, ik voelde steken van jaloezie toen ik deze ochtend uw foto’s weer eens bekeek :).
x

AAaaahrg.. Blote armen.

Haaaaaaaa, wat is het toch heerlijk om in het zuiden te wonen :) :)

Post a comment