Geniaal

Deze vijftienjarige jongeman heeft al heel wat commotie veroorzaakt. Erg veel info valt er niet over hem te vinden, maar zijn filmpjes spreken boekdelen. Beenerkeekee is niet enkel té hilarisch voor woorden, zijn playback zit er vaak gewoon op. Het coole aan dit kereltje is dat hij er niet voor terugschrikt om zowel mannelijke àls vrouwelijke artiesten te playbacken. Geef toe, het is best wel hilarisch wanneer een jongen zingt “Want you to make me feel like I’m the only girl in the world“. Kijk, geniet en oordeel vooral zelf.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/11/geniaal/trackback/

Comments

hahahahaha!!

[...] is weer daar! Foxie Gold had het eerder al over hem, maar voor wie dat gemist heeft: Keenan Cahill is een Amerikaanse jongen van 15 [...]

Post a comment