All that Jazz!

Eén van de voordelen van bezoek krijgen wanneer je in het buitenland woont is dat je een reden hebt om ongegeneerd geld uit te geven. Zoals aan dure West End musicals samen met Bonnie Parker en Josephine Roodkill bijvoorbeeld. Woeps, dat ticket boeken was op 1-2-3 gefikst en het overleven op brood en water waren zorgen voor morgen. Mijn naam geeft mogelijk al te kennen dat ik niet vies ben van de film Chicago. What’s not to like? De immer ladylike Catherine Zeta Jones in een strakke bob, some singing & dancing en dat alles badend in een sausje van jazz. Dat was echter vooraleer ik de musical gezien had. Want de musical is zo. veel. beter. dan. de. film. Geen gefavoriet van de cell block tango hier, want de rest van de nummers is minstens even sterk. Minpunt? De mannelijke kostuums, iets te gay naar mijn smaak. Kort samengevat: When in London, go see Chicago. Met All that Jazz in je achterhoofd is dat brood en water best te smaken.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/11/all-that-jazz/trackback/

Comments

Heerlijke musical! Mijn favoriet blijft uiteindelijk toch de cell block tango :) En zo live is toch ook wel indrukwekkend he?

Post a comment