pimp your desk

Fancy Jobs op verplaatsing met leuke uren, het is niet voor iedereen weggelegd. Neen, de meesten van ons werken nog steeds 9 to 5 – of als het niet 9 to 5 is misschien op andere uren – maar nog steeds vertoeven we die uren meestal achter een bureau. En dan is dit gevoel u misschien ook wel bekend: de verveling en de vermoeidheid die toeslaat enkel al bij het denken aan deze plaats en bovenal de zin om overal te zijn en alles te doen behalve om aan die bureau te zitten. Uw bureau kan het leven uit uw, wel ja, leven zuigen en daarom is het belangrijk – misschien enkel en alleen al voor onze mentale gezondheid – om wat inspiratie de richting van onze bureau te wijzen zodat we niet enkel naar het scherm van onze computer hoeven te staren. Dus enter Color Me Katie and scrapbook your desk!

Meer inspiratie vindt u hier.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/10/pimp-your-desk/trackback/

Post a comment