Lionhard

Om de een of andere reden ben ik zeer moeilijk persoon wanneer het aankomt op oorbellen, kettingen en andere juwelen. Eén of ander trauma vanuit mijn kindertijd is daar niet aan verbonden (toch niet voor zover ik weet), maar ik heb het gewoonweg niet voor cliché juwelen of juwelen waar wel dertig andere kennissen mee rond lopen. Neen dank u. Geef mij dan maar de “iets vreemdere juwelen”. Of de juwelen gemaakt met passie. Of visie. Of uit idealisme. Of poëzie. Ach.

Het juweel hierboven is er zo één. Een vriendin van mij wees mij onlangs op dit pareltje van La Fille d’O. Ik zwijmel daarbij ook (extra, jaja het wordt beter) bij  het lezen van zinnen zoals: “A place where hearts run free and minds are bound to wander”. Of deze: “This necklace sits close to your neck – where the voice of the heart speaks at its loudest”. Stiekem schreeuwt het bijgevolg: koop mij! Maar ach. What the heart desires…. Is het niet dames?

Voor de fans, hier is de link!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/10/lionhard/trackback/

Post a comment