closing cycles

Kunnen we ooit verder gaan met de toekomst zonder het verleden los te laten? Waarschijnlijk niet. Dat wordt mij in ieder geval toch altijd gezegd. Voordat we kunnen beginnen aan een nieuw hoofdstuk, moeten we het vorige afsluiten. Maar wat betekent dat nu juist?

Paulo Coelho – een zeer wijs man naar mijn mening – geeft hier een mooie uiteenzetting van. Speaking words of wisdom – let it be.

One always has to know when a stage comes to an end. If we insist on staying longer than the necessary time, we lose the happiness and the meaning of the other stages we have to go through. Closing cycles, shutting doors, ending chapters – whatever name we give it, what matters is to leave in the past the moments of life that have finished.

Closing cycles. Not because of pride, incapacity or arrogance, but simply because that no longer fits your life. Shut the door, change the record, clean the house, shake off the dust. Stop being who you were, and change into who you are.

Het volledige artikel lees u hier.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/10/closing-cycles/trackback/

Post a comment