after the book..comes the movie

Meestal ben ik niet zo’n fan van boeken die verflilmd worden, zeker niet wanneer het om mijn lievelingsboeken gaat. Maar toch overwint mijn nieuwsgierigheid het meestal van mijn niet-fan-zijn, en moet ik toegeven dat het resultaat meestal niet zo slecht is als ik eigenlijk had verwacht, (maar uiteraard nooit zo goed als het boek zelf).

Ik heb Elizabeth Gilbert haar Eat, Pray, Love reeds onnoemelijke keren gelezen. En ook nu moet ik toegeven dat de trailer van de verfilmde versie van Eat, Pray, Love er beter uitziet dan verwacht. De settings zijn prachtig, er spelen enkele geweldige ateurs in mee – zoals Julia Roberts and Javier Bardem – en het is gebaseerd op een wondermooi waargebeurd verhaal.

Ik at reeds pizza in haar favoriete pizza-place in Napels en niet zo lang geleden aanschouwde ik met eigen ogen de wondermooie rijstvelden van Bali. Dus nu moet ik de film wel zien en hopen dat de verfilming mij evenzeer tot tranen toe ontroerd. (En hopen dat ze in Barcelona ook een Engelse versie ter beschikking hebben.)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/09/after-the-book-comes-the-movie/trackback/

Post a comment