A postcard from London

Beste vrienden van DGT,

Het is hier stil en aan den overkant ook. Zeer stil. Dat heeft te maken met een paar ingrijpende veranderingen in het leven van de vrouwen die u uw terzijdes voorschotelen. Verhuizen naar Barcelona bijvoorbeeld, of naar Londen. Afstuderen en beginnen aan een topjob, een droomreis maken of het starten van een webshop. Studeren aan een nieuwe school, met nieuwe projecten. Gaan samenwonen. In sommige gevallen een combinatie van een aantal van deze factoren.

Het goede is dat we dan ook weeral stof hebben om dingen neer te pennen tokkelen. En dat zullen we doen ook. Ik hoop dat ik u snel terug regelmatig mag horen want ik mis u wel. Wees daar maar zeker van.

Liefs,

Velma

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/09/a-postcard-from-london/trackback/

Comments

Besos de Barcelona!

Post a comment