the ukelele never goes out of style

De zomer bereikte vandaag mijn oren in de vorm van Londense deerne Eliza Doolittle. Met haar aanstekelijke ‘Pack up’ bezet ze nu al uren mijn trommelvlies, en haar sessie bij Studio Brussel maakte zonet mijn dag goed. Want die corporate-style jongeman die daar op de ukelele jamt neemt zowaar ook de backing vocals op zijn rekening. En dat soort dingen maakt mij blij.

Mevr. Doolittle (nee, echt? dat kies je dan als artiestennaam?) heeft trouwens ook een realstyle videoclip die bij deze plaat hoort, maar om één of andere reden gunt EMI het mij niet dat we die hier in België ook daadwerkelijk kunnen bekijken. Oh, the logic!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/08/the-ukelele-never-goes-out-of-style/trackback/

Post a comment