Sweet Red Lips

Dit najaar past rood op de lippen weer helemaal in het modeplaatje.  In de Mad Men-craze zijn tot in de puntjes verzorgde outfits weer helemaal ok, en ook zware lipstick wordt bij deze weer sociaal aanvaard.  Ik hield altijd al van knalrode lippen op een belachelijk doordeweekse dag. Jubel en juich.

Vanochtend kreeg ik van mijn eigenste brievenbus een reminder. Van de inhoud van mijn brievenbus, that is, want daar zat een cadeautje in van Maybelline. De Color Sensational Pleasure Me Red om precies te zijn, a.k.a. knalrode lippen in een potje om mijn druilerige dag op te fleuren. Om de één of andere reden doet rode lipstick met mij wat hoge hakken met veel vrouwen doet. Het geeft instant zelfvertrouwen, want het is iets krachtigs. En het is een prima afleidingsmanoeuvre wanneer je er voor de rest uitziet alsof je beter in je bed was blijven liggen.

Sinds ik ‘m heb ben ik zowat vergroeid met mijn Rouge Coco-lipstick van Chanel. Positief: hij smeert fijn, is een subtiele kleur rood (Rouge Orage), ruikt om één of andere reden waanzinnig lekker en hij doet me denken aan de campagne met Vanessa Paradis, naar mijn bescheiden mening één van de mooiste campagnes van het voorbije jaar. Negatief: Deze lipstick heeft zo zijn prijs. Dat laatste valt bij mijn nieuwe aanwinst nogal mee, voor een kleine tien euri heb je dit smeuige rood op je lippen. Hij is ook niet zo glossy als andere lipsticks, wat, geloof het of niet, een voordeel is bij zware lipstick nieuwe stijl. Nog positief: ik voelde me instant Christina Hendricks (Yawza!). Of je nu gaat voor Vanessa of Christina, het dure of goedkope rood, gaan is de boodschap. I officially salute the return of glamour.


TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/08/sweet-red-lips/trackback/

Post a comment