time for a summer break

thrifty-green-thursday-takes-a-summer-vacation

Het is weer zover, het zit er weer op. Alweer een schooljaar voorbij en iedereen kan wel een summer-break gebruiken. De zomer is gelukkig ook eindelijk onze Belgische deur binnengewandeld. De meerderheid van de redactie studeert af, nieuwe erasmussers wachten tegen het einde van de zomer, vliegtuigen met verre bestemingen staan klaar en het is nog maar de vraag wat deze zomer allemaal met zich zal meebrengen qua plannen, dromen en veranderingen.

De zomer zit gevuld met mooie reizen. Sommigen van ons gaan road-trippen in de US of A, anderen houden het bij citytrippen all over Europa, en mijn magic shoes brengen mij naar Verwegistan aka Indonesi

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/06/time-for-a-summer-break/trackback/

Comments

Happy trippin’, Jane!
Bring us lots of pretty pictures :)

Post a comment