Once upon a time in the land of love…

1imkn4

Er zijn verhalen die beginnen met ‘Er was eens…’ en eindigen met ‘..en ze leefden nog lang en gelukkig’. Er zijn andere verhalen die beginnen met ‘Er was eens..’ en eindigen met veel tranen en ‘..tot nooit meer.’. Er zijn liefdes die eeuwig blijven duren en liefdes die dat niet doen. Er zijn

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/06/once-upon-a-time-in-the-land-of-love/trackback/

Comments

Waar staat de “I like” knop?

[...] juni 16, 2010 Door Filles de la Nuit Een liefdesverhaaltje voor het slapengaan: door Jane Jones van ditgeheelterzijde.be [...]

Dat hebben Jane en ik onszelf gisteren ook al zitten afvragen!

bitter gevoel hierbij. zeker waar, en doch, there’s no happy end for everyone.. de vraag is of we dat ooit kunnen aanvaarden, en dan nog verder gaan

I know.. maar leven zonder hoop is nogal zwart voor mij. de vraag is maar: do you give up on love or do you die trying?

Prachtig tekstje! Moet ik mijzelf gelukkig prijzen dat ik deze hartverscheurende dingen nog niet echt heb moeten meemaken? Of is dit juist een levenservaring die niemand mag missen? Hoe dan ook, ik beleef de emoties al helemaal via dit verhaal, dus voorlopig zit ik nog wel goed denk ik :)

i suppose you die trying…
Mrs Frechette, ik zou zo’n pijn niemand willen aandoen, dus geniet jij maar van die lekkere bink zou’k zeggen!:)

ik denk dat je jezelf gelukkig mag prijzen dat je de juiste al tegengekomen bent :) Het is misschien een levenservaring en leren doe je er zeker uit, achteraf gezien dan toch. maar voornamelijk doet het vooral heel veel pijn.

Post a comment