Verkiezingspret

De tijd van de verkiezingen staat weer voor de deur, een beetje vroeger dan verwacht. Ik kan mijn pret niet op. Telkens wanneer het verkiezingen zijn (en bij federale verkiezingen nog een tikkeltje meer), begint het vanbinnen te kriebelen, te jeuken en kan ik mijn blijdschap niet te baas. Eindelijk een tijd van sensatie, roddels, grote boodschappen, grote wanhoop en vooral veel machteloosheid en bekvechterij. Vergeef me mijn enthousiasme, maar dit zijn voor mij de tijden van het jaar waarop ik met plezier talloze websites aanklik en alle mogelijke kranten en opinieberichten lees.

Uiteraard levert de verkiezingen ook een strijd op tussen de verschillende media. Het allerfijnste aan het hele “circus” vind ik de stemtesten. Onthutst was ik dat net onze commerci

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/05/verkiezingspret/trackback/

Post a comment