Love story

5dszty

Morgen staat mijn hart ongetwijfeld stil. Daarom hou ik het nu nog even vast. Omstreeks halvervier moet ik hem gaan verdedigen en ik hoop dat ik dat kan. We hebben het voorbije jaar een stormachtige romance beleefd samen, maar hij is zo goed en zo kwaad als het kon een deel van mezelf geworden. We hebben onze problemen gehad, dat ga ik niet ontkennen indien het me wordt gevraagd. Ik wou hem begrijpen, maar dat ging niet altijd gemakkelijk. Hij was koppig en moeilijk te doorgronden. Ik heb gevloekt, geweend en meermaals gedacht aan opgeven. Nu is het gedaan en ik kijk met veel liefde terug naar de goede momenten tussen ons en wat ik van hem heb geleerd. Ja, hij heeft zijn fouten. Voornamelijk door wondes die ik zelf heb achtergelaten in al mijn haast. Maar laat ons zeggen dat dat onvermijdelijk was.

Morgen wordt er over onze romance geoordeeld. Of het echt een goede love story was. Of we elkaar zo goed begrepen hebben als we zelf denken. En of we trots mogen zijn op wat we hebben gehad. It’s not just him & me anymore. Maar dat wisten we van het begin…

thesis

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/05/love-story/trackback/

Comments

Ik zal in gedachten heel dicht bij je zijn
xxx

Good luck baby!

Good luck Velma. Ik brand een kaarsje!

:) you can do it!

Zalig!! En alles is goed afgelopen, jeej. Wens me nu maar good luck met mijn nieuwe romance. Sjans dat die mij dan toch nog steeds een excuus geeft om weg te dromen naar de wereld van Haider en Ann.

Post a comment