Who is Mister WHO?!

rasheed

There is Hip-hop and then there is Mister Who. Ik moet eerlijk zijn dat hiphop nu niet meteen mijn favoriete muziekstijl is maar na Mister Who himself te ontmoeten in Tulum, Mexico, besloot ik toch maar eens een kijkje te nemen en te ontdekken wie deze Mister Who nu werkelijk is. En damn! Naast zijn uiterst charmante persoonlijkheid, uiterst sexy uitstraling en uiterst aangenaam gezeldschap op een beach in Mexico al cocktails sippend, kan meneer ook nog eens muziek maken! Ik zie de zomer alvast he-le-maal zitten met deze chille beat op de achtergrond. En stiekem hoop ik op een snelle rendez-vous tussen mij en Minster Who..
En dan vergat ik er nog bij te vertellen dat deze Mister Who met zijn Sierra-Leoonse en Nigeriaanse roots in het echt nog sexier is als op de foto’s, alstublieft!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/03/who-is-mister-who/trackback/

Post a comment

« J | Michael Fever »