Michael Fever

Afbeelding 1

Wie dacht dat de Michael Jackson-koorts ondertussen al weer bekoeld is, heeft het goed mis. Op 25 juni 2009 brak er als het ware een Jackson-pandemie uit die men nog steeds niet onder controle heeft gekregen. Na This is It in de cinemazalen en ‘ My name is Michael’ op VTM, gaat Germaine Jackson, Michael’s broer voor de niet-kenners onder ons, wereldwijd opzoek naar de perfecte dansers om in de nabije toekomst een ode te brengen aan wijlen King of Pop. En VTM zou VTM niet zijn moesten ze daar geen reality show van maken, die ondertussen de naam ‘Move like Michael Jackson’ draagt . Tot dusver allemaal zaken die de meesten onder jullie wel al wisten. Persoonlijk word ik maar heel af en toe omver geblazen door het Laag-Nederlandse talent. In India daarentegen, heeft men Michael Jackson The Second ontdekt, die op en al zeven jaar oud is. Beoordeelt u zelf maar:

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/03/michael-feever/trackback/

Comments

Nice! Hij maakt die 2 apen volledig belachelijk met zijn skills :)

Go go little man! Wat is dat met die haarband van dat jurylid!?

die gast is geweldig!

Post a comment