I can feel, something happen that I’ve never felt before.


Ik ben even van de aardbol (lees: the interwebz) verdwenen. De reden daarvoor was de combinatie toneel-thesis maar dan vooral toneel. Nu is dat toneel voorbij -hallo, zwart gat- en is er weer enkel thesis (plus een miljoen andere zorgen, daar niet van). Ik heb echter een vermoeden dat dit plaatje, dat gold als vaste opwarmingstrack voor de acteurs mij nog vaak zal oppeppen. Chase & Status komt trouwens naar Petrol in Antwerpen op 16 april en een ticketje kost tien euro. Aan allen die zich samen met mij in het zweet willen gaan dansen: Welkom!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/03/i-can-feel-something-happen-that-ive-never-felt-before/trackback/

Comments

Heerlijk liedje! Eindelijk weet ik van wie dit is :)

Is ook al ettelijke maanden mijn soundtrack bij alles.

looooooooooooooooove!!

feels so good! can’t wait for the 16th!!!

Post a comment