Carrie before the city

carriediaries

Eens een kip met gouden eieren, altijd een kip met gouden eieren. Dertien jaar nadat het boek ‘Sex and the City’ van Candace Bushnell verscheen, vallen haar vier hersenspinsels niet meer weg te denken uit de televisiegeschiedenis. Terwijl de fans van Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha reikhalzend uitkijken naar de sequelfilm ‘SATC2′, besloot Candace haar pensioen helemaal veilig te stellen door op de proppen te komen met een prequel (opnieuw in de vorm van een boek), die meteen in eerste druk uitgebracht wordt op maar liefst 500.000 exemplaren. ‘The Carrie Diaries’ gooien ons terug in de tijd naar een dorpje in Connecticut, waar de 17-jarige Carrie Bradshaw op het punt staat levens- en liefdeskeuzes te maken in haar laatste jaar van de middelbare school. Want hoe kwam Carrie ooit terecht in The Big Apple, en waarom besloot ze schrijfster te worden? Wie het antwoord op deze vragen graag weet, rept zich op 27 april dus best naar de boekenhandels. Candace beloofde alvast dat er nog een tweede prequel komt waarin Carrie een oude bekende ontmoet: miss Samantha Jones. Uitmelken zegt u? Waar?

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/03/carrie-before-the-city/trackback/

Comments

Oh boy. !! Check!

Do. Want. Uitgemolken of niet!

[...] weekend las ik in Glamour een voorpublicatie van de Nederlandse vertaling van “The Carrie Diaries”, de prequel die schrijfster Candace Bushnell 13 jaar na het verschijnen van haar bestseller [...]

Komt hij ook in belgie uit?

Post a comment