Oh what a man

shutterisland

De ene is regisseur, de andere acteur. Twee knappe koppen, de ene letterlijk, de andere figuurlijk. De ene draait al een serieuze tijd mee in de filmwereld en op de andere heb ik al half mijn leven een gigantisch crush in de aard van: I like your appearance the same way a fat kid loves cupcakes! (Oh ja, ik geef het toe.) Ik heb het uiteraard over Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio. Als trouwe fans van beide heren trop ik samen met Velma, Foxie, Eve en nog een hele andere bende richting cinemazaal om het nieuwste pareltje te bekijken: Shutter Island.

1954, Teddy Daniels (DiCaprio), een U.S. marshall, trekt naar Shutter Island om de ontsnapping van een psychiatrische pati

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/02/oh-what-a-man/trackback/

Comments

Allez, tis goed, ge hebt mij overtuigd :)

Ik heb er echt nog veel aan moeten denken. Goeie film!

Ik was niet 100% overtuigd, maar zeker wel een goed plot!

Ben je gaan kijken? Ja ik wel.. maar dat kan ook wel aan mijn overduidelijk grote liefde voor Leo liggen ;)

Moet eerlijk toegeven dat ik niet laaiend was over de film, had dat precies al eens eerder gezien.

Jep ben gaan kijken, ik vond hem op sommige momenten wel wat inzakken… En sommige delen van het plot had ik al geraden, maar dat deed er eigenlijk niet toe.

Post a comment