When Coke Light meets the female artist…

Coke Light

Coke Light viert in 2010 haar zilveren jubileum en dat kan niet onopgemerkt aan onze vrouwelijke radar voorbijgaan. De suffragettes startten de vrouwelijke emancipatie met hooligan-achtige daden, Dolle Mina’s zette op ludieke wijze de actie verder met hun vlammende soutiens en coke light bezegelde de strijd met behulp van de female gaze. Het vrouwelijke voyeurisme viert hoogtij wanneer de sexy coke light hunk de zoveelste commercial bekleedt, waarin de man als lustobject wordt gefetisjt zoals nooit te voren. Yes indeed, the tables are about to turn en dat is precies de reden waarom Coke Light vier straffe madammen het jubileum laat verzorgen. Niemand minder dan juweelontwerpster Christa Reniers, kunstenares en bastaardje Delphine Bo

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/01/when-coke-light-meets-the-female-artist/trackback/

Comments

Doe mij maar die van Christa Reniers :)

sofie dumont is té cool!

ik ook Christa Reniers. Die van Delphine Boel is echt TE lelijk

Post a comment