This NY effect on me

699646351_b60ae05c14

Ik ben allesbehalve een Alicia Keys-fan, om nog maar te zwijgen van Jay-Z (sorry Evelyn B.), maar sinds een tijdje ben ik helemaal hooked aan “Empire state of Mind”. Ik schrijf deze atypische obsessie toe aan een combinatie van uitstekend gebruik van dit lied in de series “The City” en “Gossip Girl”, maar vooral aan iets wat ik niet anders kan omschrijven als een New York-gevoel.

Dat New York-gevoel krijg ik wanneer ik naar de beginsc

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/01/this-ny-effect-on-me/trackback/

Comments

New York, I love you van LCD soundsystem is ook nog zo’n mooi :).
Ik snap het gevoel.

Het is je volledig vergeven liefste Velma:) Onze passie voor NY en vele andere dingen delen we anders wel:)

NEW YORK!! en magnolia cupcakes zijn echt de beste in de wereld ofzo!

Aaaah New York… Ik ken voorlopig nog geen mens die er ooit geweest is en er niét weg van was :)

Post a comment