prinsesjes en salmonella

prinseskikker

Prinsesjes zouden we worden. Een Belle of een Assepoester, een Doornroosje of een Sneeuwwitje. We zouden trouwen met de prins op het witte paard en vooral heel lang en gelukkig leven. Maar nooit is het in ons opgekomen om daarom eerst te zoenen met een afgrijselijk beest, te dansen met een bultenaar of muizen in onze kamer te slapen leggen. Neen, dat hebben we er niet voor over, ook niet voor de liefde van ons leven. Toch lopen er in Amerika enkele kleine, schattige prinsesjes rond die wel alles in het werk stellen om hun droomprins te ontmoeten. Naar aanleiding van de nieuwste Disneyfilm The Princess and the Frog lijken zij er geen probleem mee te hebben om glibberige kikkertjes te zoenen. Helaas verscheen er geen knappe prins, maar wel een virus die de naam Salmonella draagt. Reeds 48 meisjes zijn in Amerika behandeld vanwege dit kikkerfenomeen. En dan zeggen dat na

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2010/01/prinsesjes-en-salmonella/trackback/

Comments

Ik zou alvast gaan kijken voor de soundtrack alleen :)
http://www.youtube.com/watch?v=lvbYMFo1HHo

Post a comment